Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en mutabık yükselmek politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunduğu yapının ciğererisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı istirdat yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden hariçya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sağlıklı bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın Bapsı taban amacı insanoğluın dokunca gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yatay yer ve rabıt elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği için "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri aşağıdaki gibidir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedi gidiş anında insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Hatta çatı içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine engel olabilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kalın beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve zeminında hiçbir taliıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı duvar ve en az 90 dakika dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile başka bölümlerden ayrılır.

Ağır sınıftaki teamülyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı teselsül otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı olur.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil tutulmak, projenize yaraşıklı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Yangın Kapıları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Kaçış yolları, bir mimarinın rastgele bir noktasından arz seviyesindeki caddeye kadar olan devamlı ve engellenmemiş yolun topu topudır. Kaçış yolları kapsamına;

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa dışarıya, dışarıdan başlangıçlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Report this wiki page